Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ozdobíme plátky slaniny kouskem hermelínu a černou olivou.
smícháme rybí maso, Lučinu a nadrobno nasekanou papriku, olivy Pomazánku podáváme s oblíbeným pečivem.
V mixéru rozmixujeme cizrnu s cibulí, česnekem, olivami Pokud bude pomazánka příliš hustá, přilijeme ještě
Přidáme najemno nasekanou šalotku a pokrájené olivy Pomazánku ochutíme citronovou šťávou, solí, pepřem
Polovinu černých oliv vypeckujeme a nakrájíme nadrobno oleje odebereme a maso posypeme nakrájenými i celými olivami
Smícháme je s olivami, česnekem, bazalkou a přidáme
Papriku, bresaolu, olivy a sušená rajčata přidáme k
koláče poklademe přepůlenými rajčátky i nakrájenými olivami
Olivy hrubě nasekej a přidej česnek, citronovou kůru Pomazánku dej do sklenice nejlépe se šroubovacím uzávěrem
Navrch rozložíme nakrájená rajčata na silnější plátky, olivy
nakrájenou schwardskou šunku, nakrájené nakládané houby, černé olivy a cherry rajčátka.
nasekané feferonky, rajčata rozkrájená na půlky, olivy na půlky, ančovičky nakrájené na kousky.