Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Pokud bude pomazánka příliš hustá, přilijeme ještě vodu z cizrny.
Cizrnu uvaříme a necháme vychladnout. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a vmícháme ji do pomazánky
Cizrnu přes noc namočíme, potom ji slijeme a vaříme Až je cizrna měkká, tak ji přecedíme, necháme okapat
Cizrnu si den dopředu namočíme do vody, dáme do mixovací Přidáme vodu, kari, koření, celer, cizrnu a povaříme
vejce, mouku, nasekanou cibuli, scezenou a okapanou cizrnu
Cizrnu namočíme přes noc do vody. Poté uvaříme s bobkovým listem, (správně uvařená cizrna
Nakonec vsypeme okapanou cizrnu, promícháme a prohřejeme
Nakonec přidáme cizrnu, žampuony a rajčata.