Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Přidáme hrášek, nakrájenou okurku a ředkvičku na plátky
Přidáme máslo a rozmixujeme, přidáme nastrouhané ředkvičky
máslo natíráme na plátky chleba a zdobíme nakrájenými ředkvičkami
Ředkvičky si nastrouháme najemno, vymačkáme, pažitku pepřem, podáváme s čerstvým pečivem a ozdobíme plátky ředkviček
Ředkvičky omyjeme, pórek očistíme a obojí nakrájíme Pomazánka bude trochu hustší, ale do druhého dne zřídne
Pomazánku podáváme namazanou na čerstvém chlebu a poklademe natenko nakrájenými ředkvičkami.
Nakonec přimícháme nastrouhané ředkvičky. Pomazánku naneseme do paprikových lodiček a ozdobíme
Ředkvičky omyjeme, cibulku očistíme a obojí nakrájíme Do tvarohové směsi vmícháme cibulku s ředkvičkami.