Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Fazole v osolené vodě uvaříme doměkka, vychladíme a rozmixujeme s pomazánkovým máslem. Do směsi přidáme
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě
Fazole přes noc namočíme do vody a druhý den je uvaříme do měkka. Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle,
Fazole namočíme přes noc do studené vody, do které jsme přidali bobkový list a prolisovaný česnek. Druhý
Fazole uvaříme v osolené vodě doměkka, rozmixujeme se sádlem a vejci. Poté přidáme cibuli, pažitku, osolíme
Papričky opláchneme, vyřízneme z nich semeníky a jemně nasekanéme. V míse smícháme cottage sýr a rostlinné
Na pánvi si osmahneme cibulku nakrájenou najemno a přidáme nastrouhanou cuketu, papriku, sůl, chilli,
mísy také celou konzervu tuňáka (kdo má rád hodně pikantní