Prémiový obsah
★★★★
26.9K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Receptů jak udělat tuňákovou pomazánku je mnoho, ale tento je top.
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Vejce uvaříme natvrdo, ochladíme a oloupeme. Cibulku najemno nasekáme. Maso tuňáka scedíme, dáme do misky
Vejce uvaříme natvrdo, ochladíme a oloupeme. Cibulku najemno nasekáme. Maso tuňáka scedíme, dáme do misky
Majonézu dáme do misky, přidáme trochu citronové kůry a citronovou šťávu, dijonskou hořčici a cukr.
, opepříme, dochutíme hořičicí a nakonec vmícháme majonézu
Do mísy vyklopíme lučinu, přidáme máslo, hořčici, tavený Cibuli nakrájíme nadrobno a vmícháme do pomazánky.
pomazánkové máslo, přidáme klasické změklé máslo, hořčici
Tuňáka dáme do misky a přidáma cottage. Ředkvičky nastrouháme najmenoa přidáme do misky. Přidáme cottage
otrháme lístky, nakrájíme je nadrobno a vmícháme do pomazánky Pomazánku mažeme na chléb nebo pečivo a ozdobíme listy