Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Pohanku propláchneme, zalijeme vroucím zeleninovým Ze směsi rukama tvoříme karbanátky, které obalíme v
Kapustu uvaříme v hrnci s osolenou vodou, pohankovou Necháme vychladnout, smícháme s pohankovou lámankou
Pohanku přes noc namočíme a druhý den ve stejné vodě Houby přidáme k uvařené pohance, osolíme, opepříme,
Přidáme majoránku,pohanku, petrželku, vejce, sůl, pepř Směs důkladně promícháme a nakonec z ní vytvarujeme karbanátky
Zeleninu na pánvi lehce osmahneme a smícháme s uvařenou pohankou Karbanátek podáváme s pohankou.
Papriky nakrájíme na kousky a osmahneme na pánvi. Přidáme k masu. Maso okořeníme podle chuti a z hmoty
Maso naklepeme, osolíme a obložíme šunkou a vařeným vejcem. Plátek masa přehneme a zpevníme párátky.
Do namletého masa přidáme prolisovaný česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření, vejce a strouhanku
Hmotu osolíme, opepříme a vyvarujeme karbanátky, které Dip podáváme s karbanátky a citronem.
Zdravím, z 250g klasické pohanky se připraví asi 12ks klasických karbanátků. Na toto množství jsem použila 2ks vajec pro lepší lepivost.Začátečníkům doporučuji nejprve usmažit 1 ks karbanátku - ochutnat a dle potřeby doladit, teprve poté upéct celou várku. Díky sýru a česneku chutná i mužům :-)