Prémiový obsah
★★★
52.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Nejprve propláchnutou pohanku nasypeme do hrnce s osolenou vodou, přidáme lžíci olivového oleje a vaříme
Pohanku uvaříme podle návodu v osolené vodě. Nakrájenou cibuli a hříbky orestujeme na oleji, přidáme
Pohanku uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařenou pohanku přecedíme a připravíme do mísy. Pohanku ochutíme
Pohanku dáme do rendlíku a zalijeme vodou, přidáme bujon a povaříme asi 12 minut. Poté necháme ještě
Kefír rozmícháme se žloutky a solí. přidáme mouku a nakrájené rohlíky. Vmícháme tuhý sníh z bílků a nasekané
Pohanku propláchneme, zalijeme vroucím zeleninovým vývarem, zakryjeme pokličkou a necháme půl hodiny
Smícháme si mouku, skořici, sodu, sůl, ve druhé misce jogurt, mléko, cukr, olej a žloutky. Poté spojíme
Do mouky si dáme 500 ml vody, vejce a špetku soli, umícháme a necháme hodinu odpočinout. Sádlo rozpustíme
Mouku dobře rozmícháme ve vodě na hladké těsto, přidáme špetku soli a vklepneme vejce. Znovu dobře promícháme