Prémiový obsah
★★★★
6.4K čtenářů
15 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Skleněné poháry, do kterých budeme připravovat, dáme Potom do ní opatrně přimícháme višňový likér a vzniklou
Než se nám buchta upeče, připravíme si zakysanou smetanu smetanou a posypeme skořicí.
strouhankou, osolíme, okořeníme, promícháme, zalijeme zakysanou smetanou, prohřejeme a podáváme.
hmoty rukama přidáváme postupně po lžících zakysamou smetanu
Osolenou prosátou mouku smícháme v hluboké míse se zakysanou smetanou, cukrem a žloutky.
Do misky si rozdrobíme nivu, přidáme k ní zakysanou smetanu, zeleninu a 1-2 stroužky česneku (podle chuti
vložíme do mísy, přidáme trochu kompotové šťávy, zakysanou smetanu a promícháme.