Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Cibuli jsem oloupala, nakrájela najemno a na másle s olejem jsem ji opekla doměkka. Česnek jsem oloupala
Na másle osmahneme cibuli a pak zaprášíme moukou. Osmahneme krátce dokud nevznikne jíška. Poté zalijeme
Troubu rozehřejeme na 200 °C. Jednu paličku česneku rozebereme na stroužky, ale neloupeme. Orestujeme
Kapří hlavy očistíme od žaber a dáme do hrnce. Přidáme kosti, očištěnou kořenovou zeleninu a oloupanou
Česnečku vaříme do změknutí brambor. Hotovou česnečku se sýrem ihned podáváme.
Bujon a prolisovaný česnek spolu rozmačkáme přímo v talíři, zalijeme horkou vodou a zamícháme. Podle
Oškrábané a na kostičky nakrájené brambory uvaříme doměkka v osolené vodě. Na části sádla osmažíme tence
Chléb nakrájíme na kostičky nebo na nudličky a na sádle ho osmažíme. V hovězím vývaru povaříme utřený
Očištěné, na plátky nakrájené houby zalijeme vodou, přidáme kmín, pepř a sůl a vaříme necelou půlhodinu