Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Houby namočíme alespoň na 1/2 hodiny do studené vody. Oloupané brambory a kořenovou zeleninu propláchneme
Očištěné brambory a kořenovou zeleninu propláchneme studenou vodou, nakrájíme na kousky a dáme vařit
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
Na oleji orestujeme mleté maso a přidáme nakrájenou zeleninu. Vše důkladně orestujeme a zalijeme vývarem
Přidám česnek a do bramboračky přes vidličku rozklepnu
Zeleninu si nakrájíme na kostičky a osmahneme na másle. Zalijeme domácím vývarem nebo vývarem z masoxu
Bramboračku vaříme, dokud není všechno měkké. Bramboračku podáváme ihned po uvaření s uvařeným vejcem
Všechnu zeleninu si oloupeme, omyjeme na nakrájíme na malé kousky. Cibulku v hrnci osmahneme na oleji
Cibuli nakrájíme nadrobno a smažíme ji na oleji asi 2 minuty. Poté přidáme na plátky nakrájený česnek
V hrnci rozpustíme 150 g másla, přidáme pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a houby. Za stálého míchání
Brambory a jablko oloupeme a překrájíme na větší kousky, oloupanou cibuli překrojíme na polovinu. Vše