Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Přidáme kousky nakrájených paprik a ředkviček.
hrášek a plátky žampionů, vložíme připravené maso a polévku Jakmile se srazí, polévku odtáhneme.
Zelí nakrájíme na čtverečky, spaříme horkou vodou a necháme okapat. Kýtu nakrájíme na tenké plátky, vodu
Pórek nakrájíme na tenké proužky a přidáme ho do polévky Rýžové nudle nalámeme do polévky a necháme ještě asi
Přidejte ředkvičky, špenát a cibulky a ještě dvě až Vlijte namočenou želatinu a nechte polévku už jen znovu
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Očistíme si zeleninu Na 1 kg zeleniny dáme 20 g soli a zavakuujeme na 100% Necháme 14 dní v pokojové
V malé misce si smícháme všechny suroviny na zálivku, metličkou rozmícháme a necháme stranou. Suroviny