Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
V pánvi rozehřejeme olej a knedlíčky na něm ze všech Před podáváním ohřejeme jehněčí knedlíčky ve vývaru
Připravíme si vývar z hovězích kostí (masa), kořenové Z hotové hmoty tvarujeme knedlíčky a vaříme v části
Pomleté hovězí maso propracujeme s dobře propranou směs opatrně zašleháme do vlažné polévky.
Na rozpáleném sádle orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku a přendáme do misky vychladnout
Maso a kosti omyjeme pod tekoucí studenou vodou, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový
Do horké vody vložíme kostku hovězího bujó- nu, očištěnou a zaváříme do polévky.
Do silného hovězího vývaru s nastrouhanou zeleninou zavaříme masové knedlíčky připravené z mletého masa
Uvaříme silný hovězí vývar, maso vyndáme, nakrájíme V míse smícháme houbovou drť s namočeným rohlíkem,
Žampiony oloupeme a nadrobno nasekáme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme ji. Přidáme
Z těsta tvarujeme lžící knedlíčky, které dáváme rovnou Jakmile knedlíčky vyplavou, povaříme je ještě 5 minut
přidáme kapustu, zahustíme strouhankou a utvoříme knedlíčky , které vaříme v polévce, dokud nevyplavou.