Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Králíka si naporcujeme, osolíme, posypeme kořením a opepříme. Maso orestujeme na oleji, přidáme šálek
Porce králíka potřeme hořčicí, kterou jsme promíchali s trochou rozpuštěného másla. Na zbylé rozpuštěné
Květák nakrájíme na růžičky a opereme pod tekoucí vodou, necháme okapat. Brambory oloupeme, omyjeme a
Polévku servírujeme teplou, s nastrouhaným čedarem
Příprava polévky: Na másle opečeme cibuli, květák pak Příprava polévky: Květák rozmixujeme v blenderu s cca
Uděláme jíšku, zalijeme ji vodou, osolíme a když voda vře, přidáme růžičky květáku. Vaříme 15-20 minut
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme růžičky květáku. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme