Prémiový obsah
★★★
9.7K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
tavený sýr a dobře rozmixujeme, aby se sýr rozpustil a polévka oloupeme, prolisujeme a přidáme společně se smetanou do polévky
Chvíli před koncem varu do polévky přidáme nastrouhaný Hotovou polévku posypeme jemně nasekanou pažitkou a
Do vroucí vody s kmínem přilijeme mléko a necháme přejít varem. Přidáme nastrouhaný sýr, necháme asi
Tip: Pokud budeme polévku připravovat ze starších cuket V případě potřeby je možné polévku zahustit trochou
Na talíři polévku dozdobíme krutony a petrželkovou
Mrkev očistěte a nakrájejte na kostky nebo kolečka, stejně tak i cibuli nakrájejte na větší kostky. V
Nakonec polévku rozmixujeme tyčovým mixérem a přecedíme
Polévku necháme vařit na mírném ohni asi 15 minut. Hotovou polévku v talíři posypeme nasucho opraženými