Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Mozeček ve vlažné vodě odblaníme, osušíme v čisté utěrce osmažíne nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený mozeček
Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Pak mírně podlijeme a dusíme doměkka. Cibuli doplníme
Květák rozdělíme na menší růžičky a uvaříme v osolené a okmínované vodě na skus. Poté scedíme. Růžičky
Na rozpáleném tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a maso, které jsme očistili,
Do velkého hrnce dáme telecí odřezky a kosti. Polévku přecedíme, přidáme jíšku a necháme 8 minut
Kedlubny a ředkvičky očistíme, oloupeme a nakrájíme na menší kostky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka
Květák si nakrájíme na drobné kousky a povaříme v osolené vodě asi 10 minut. Na pánvi si mezitím osmahneme
Na rozehřátém oleji opečeme jemně nakrájenou cibulku a zatímco se cibulka opéká, opláchneme květák pod