Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
masa tvoříme lžičkou malé nočky a zaváříme je do polévky Nakonec drobně nakrájíme rajčata, přidáme je do polévky
Přidáme růžičkovou kapustu, osolíme, opepříme a přivedeme Odložené kapustové růžičky rozebereme na lístky, krátce
Růžičkové kapusty očistíme, omyjeme, přidáme je do Pak můžeme polévku podávat.
Jednotlivé růžičky přebereme, svrchní vrstvu sloupneme Ve vzniklém těstíčku jednotlivé růžičkové kapusty obalujeme
Na másle orestujeme nakrájenou cibuli a přidáme kapustu Kapustu rozmixujeme mixérem na pyré.
Kapustu krátce povaříme, scedíme a necháme vychladnout
Očištěnou kapustu rozkrojte na poloviny. Na rozehřátém másle kapustu za stálého míchání 5 minut
Růžičkové kapusty očistíme, omyjeme a vaříme je asi aby nabobtnaly, nakrájíme na malé kousky, přidáme růžičkové
Kapustičky nakrájíme do kříže a vaříme v osolené vodě asi 15 minut. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli
Mezitím uvaříme kapustu v osolené vodě doměkka, ihned Korpus vyskládáme nakrájeným bramborem na plátky a kapustou