Prémiový obsah
★★★★
11.4K čtenářů
40 m
janapozarova
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
V mléce rozkvedláme hladkou mouku a dáme vařit. Po povaření přidáme nakrájené brambory a kysané zelí.
V hrnci podusíme kysané zelí a koření. Když je zelí poloměkké, dolijeme je vodou a přidáme oloupanou
V hlubokém hrci připravíme z mouky a másla jíšku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a společně osmažíme
V mléce si rozmícháme hladkou mouku a dáme vařit. Poté přidáme na kostky nakrájené brambory a mrkev a
Do polévky přidáme překrájené kysané zelí, koření a Když zelí změkne, vyjmeme pepř a bobkový list, polévku
Na sádle orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme kmín a mletou papriku. Za stálého mícháme restujeme a
Na troše sádla si zesklovatíme cibulku, přidáme kysané zelí, podlijeme a dusíme doměkka. Přidáme na kostičky
V mléce si rozmícháme hladkou mouku a dáme vařit. Poté přidáme na kostky nakrájené brambory a necháme