Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Do polévky vložíme rukolou a podle potřeby naředíme Hotovou polévku rozmixujeme ponorným mixérem a na talíře
Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme ji studeným vývarem a dobře rozmícháme. Pokud nemáte vývar,
Brambory uvařte doměkka.Do polévky přidejte rukolu Uvařenou polévku rozmixujte, zjemněte smetanou a doveďte
Rozpustíme máslo, přidáme cibuli a česnek nakrájené na kousky. Necháme zpěnit, přidáme natrhanou rukolu
Polévku podáváme s hoblinkami parmezánu a bylinkovými
Po několika minutách přilijeme vývar a vaříme polévku Polévku na talíři ozdobíme řeřichou.
Zalijeme vývarem a necháme polévku vařit do změknutí Polévku opepříme a případně dosolíme podle potřeby.
majoránky, prolisovaný česnek, čerstvou petrželku a polévku Polévka má obdobnou chuť jako hrachovka a tak jí podáváme
Do vzniklé polévky přidáme smetanu na vaření a povaříme Polévku dochutíme solí a pepřem.