Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Pak přidáme mouku, promícháme a zalijeme vychladlým rybím Potom přilijeme víno, krátce povaříme, přidáme smetanu
společně s masem z hlav a vnitřností vkládáme do hotové polévky
Ryby důkladně očistíme, omyjeme, maso nakrájíme na stejně velké kousky a osolíme. Hlavu, ocas a páteř
Přidáme očištěné a na větší kusy nakrájené rybí maso Necháme trochu osmahnout, zalijeme vínem a vodou, osolíme
Polévku vaříme alespoň 20 minut a asi 10 minut před Pak podle chuti polévku osolíme, opepříme a přidáme
Poté přidáme zbytek ingrediencí (kromě papriky), rybí ve 200 ml vody rozmícháme mouku, kterou přidáme do polévky
Rybí hlavy očistíme a dáme do hrnce spolu s půlkou Vaříme asi hodinu, polévku scedíme.
Přidáme zeleninu a rybí maso. Do hotové polévky přidáme kousek másla.