3.3K čtenářů
1 h 30 m
Kuchař Berda
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Připravíme si vývar z hovězích kostí (masa), kořenové Z hotové hmoty tvarujeme knedlíčky a vaříme v části
Z něho pak tvarujeme drobné knedlíčky a zaváříme je do vroucí polévky.
Do horké vody vložíme kostku hovězího bujó- nu, očištěnou a zaváříme do polévky.
Do silného hovězího vývaru s nastrouhanou zeleninou zavaříme masové knedlíčky připravené z mletého masa
Na knedlíčky utřeme máslo s vejcem, přidáme sůl, pepř Vytvarujeme knedlíčky, které dáme do vývaru a vaříme
Povaříme a mezitím si připravíme knedlíčky. Ty dáme do vroucí polévky a povaříme ještě 30 minut
přidáme kapustu, zahustíme strouhankou a utvoříme knedlíčky , které vaříme v polévce, dokud nevyplavou.
Z těsta tvarujeme lžící knedlíčky, které dáváme rovnou Jakmile knedlíčky vyplavou, povaříme je ještě 5 minut
misky, smícháme se zbytkem ingrediencí a uděláme knedlíčky