Prémiový obsah
★★★★
30.4K čtenářů
3 h 20 m
Kuchař Berda
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Vývar scedíme, zeleninu vrátíme do polévky, přidáme Vývar podle chuti osolíme a opepříme.
Vývar scedíme, zeleninu a maso vrátíme do polévky, Vývar podle chuti osolíme a opepříme.
Vývar vrátíme opět na sporák, dle chuti osolíme, opepříme
a vývar přeceďte přes hustý cedník do čistého hrnce Hrnec s vývarem přiveďte znovu k varu a uvařte v něm
Vnitřnosti důkladně očistíme a omyjeme, pak je dáme do hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit. Když začne
Pak maso vyndáme s vývaru, tekutinu scedíme a doměkka tenké plátky masa a zalijeme je porcí zeleninového vývaru
Hovězí maso opláchneme a dáme do hrnce společně s cibulí K masu do vývaru přidáme zeleninu včetně jejího vývaru
Hovězí kostí dáme do kastrolu s osolenou vodou a vaříme Vše vrátíme do již zceděného vývaru a dochutíme.
Z hovězí plece uděláme vývar, přidáme mrkev a petržel uvaření masa, které pak nakrájíme na kostečky, přidáme domácí
Do studené vody dáme vařit oprané a očištěné maso a kosti, chceme-li mít polévku silnější, vložíme také
Po dvou hodinách vývar zcedíme maso obereme a vrátíme zpět do čistého vývaru.