Prémiový obsah
★★★★
6.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Česnek oloupeme, prolisujeme a v misce smícháme s pepřem, solí a olejem. Jednotlivé steaky svážeme provázkem
Maso důkladně očistíme a obereme od kostí. Poté osolíme, opepříme a nakrájíme na menší kousky. Ty obalíme
Cuketu nakrájíme na stejně velké hranolky. Vejce si rozšleháme, osolíme, opepříme a hranolky v
Oloupaný celer nakrájíme na hranolky 1 cm široké. Rozprostřeme na plech a při 200 stupních hranolky osmažíme
Brambory vydrhneme a nakrájíme na velké hranolky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, hranolky opečeme ze
Do hrnce s vodou přidáme cukr, přidáme bílý vinný ocet, přidáme špetku skořice, trochu osolíme a přivedeme
V misce smícháme citronovou šťávu, olej, petrželku a sůl. Houby si nakrájíme na tenké plátky a nasypeme
Do misky si dáme šalotku, česnek a nasekáme nadrobno, přidáme olej a orestujeme asi minutu. Poté přidáme