Prémiový obsah
★★★
11.7K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Pak přilijeme rybí vývar až na několik lžic, které Rybí filé naskládáme do zapékací mísy, zalijeme omáčkou
Mražené rybí filé vložíme do vody a okořeníme. Uvařené filé prolisujeme nebo rozmixujeme bez koření
Porce rybího filé osolíme a pokapeme lehce citrónovou Zapékací místu vymažeme tukem nebo olejem, filé do
navrstvíme orestovanou zeleninu a nahoru rozložíme osušené filé vmícháme do ní nasekanou petrželku a nalijeme ji na filé
Plátky rybího filé omyjeme, osušíme, pokapeme citrónovou Rybí filety opečeme po obou stranách v rozehřátém oleji