Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
35 m
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Jíškou zahustíme špenát a provaříme. Špenát podáváme se smaženými hranolky a volským okem
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
osmahneme na rozpáleném oleji a s nimi připravíme i volská oka.
V pánvi s rozehřátým sádlem usmažíme z vajec volská oka, položíme je na připravené topinky, osolíme je
Vejce vyklepneme na rozpálený olej. Osolíme, opepříme a poklademe kousky rajčete. Necháme vejce na pánvi
Na oleji osmahneme na proužky nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zezlátne. Poté z cibule na pánvi vytvoříme
Na rozpálený olej vyklepneme opatrně vejce, aby nám nevytekl žloutek. Na silném ohni necháme asi 5 min
list salátu, na něj maso, cibuli, plátek rajčete a volské oko připravené z vajec, omáčku dle chuti a přiklopíme