Prémiový obsah
★★★★
18.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Do vroucí osolené vody dáme ovesné vločky a vaříme, Na prkýnku posypaném moukou zformujeme karbanátky,
Vločky přes noc namočíme, druhý den přidáme zeleninu vývaru a ostatní přísady a zpracujeme, vytvoříme karbanátky
Poté přidáme ovesné vločky, sójovou mouku a trošku Rukama z těsta vytvoříme karbanátky, které obalujeme
V hrnci přivedeme k varu 250 ml vody a přidáme ovesné vločky a uvaříme kaši.
Poté přidáme nabobtnanou Soja Vitu a vločky. Poté ze směsi vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve
Vločky zalijeme studenou vodou a necháme 2 hodiny stát oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme vločky
rozšleháme s vodou a solí a vmícháme přebrané, spařené vločky
Vločky zalijeme mlékem a necháme odstát na několik Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme cibuli, vločky