Prémiový obsah
★★★★★
27K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Smícháme ji s bramborami, přidáme vejce a ovesný šrot Ze směsi smažíme placky na rozpáleném oleji a podáváme
Vločky zalijeme studenou vodou a necháme 2 hodiny stát oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme vločky
Vločky zalijeme mlékem a necháme odstát na několik Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme cibuli, vločky
rozšleháme s vodou a solí a vmícháme přebrané, spařené vločky
Než začneme těsto zpracovávat, vločky zalijeme mlékem Necháme vzejít kvásek, přidáme k vločkám.
Vločky si namočíme do vody na 30 minut. Sníh opatrně přimícháme k vločkám.