Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Francouzské brambory KRONE Tento typ brambor se vyznačuje brambory.
Brambory oloupeme a spolu s houbami nakrájíme na plátky Jakmile jsou brambory měkké přidáme nastrouhaný sýr
Brambory omyjeme, případně vydrneme kartáčem a 10 minut Dáme je do mísy a většinu brambory palcem promáčkneme
Brambory a cibuli oloupeme, brambory nakrájíme na silnější tuku rozpustíme lžicí másla a pomalu opékáme plátky brambor
Dáváme pozor abychom brambory nepřeřízli. Takto připravené brambory rozložíme na plech.
Očištěné brambory vydlabeme, K namletému masu přimícháme Touto náplní naplníme brambory, které dáme na kastról
Brambory ve slupce uvaříme do poloměkka, vychladlé Směs dáme do brambory, posypeme cibulkou a necháme
Brambory důkladně omyjeme, ale neloupeme. Petrželku nasekáme a vmícháme do brambor.