Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Cukr nasypeme do 500 ml vody a prevaříme. Potom přilijeme bílé víno a odstavíme od zdroje tepla. Přilijeme
Brambory omyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na kolečka nebo na kostky. Nakrájíme mrkev a
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. V misce si smícháme všechny ingredience
Uvařené brambory oloupeme, vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Hrášek povaříme asi 5 minut a
Nakonec salát doplníme majonézou, ozdobíme petrželkou
Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme a uvaříme. Pokud nemáme k dispozici nové, musíme je po uvaření
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Poté nakrájíme na kostičky. přidáme okurky