Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Všechnu zeleninu očistíme, oloupeme, omyjeme a nakrájíme Hotová káše je výborná jako příloha k drůbežímu masu
Vaříme společně se zeleninou do změknutí. Poté scedíme, přidáme mléko a kousek másla a uděláme kaši
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Na pánvi rozpálíme olej a zeleninu na něm asi 5 minut Orestovanou zeleninu promícháme s bramborovými noky
Brambory a dýní očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky. Dáme do vody a uvaříme doměkka. Osolíme, zcedíme
kaše a dobře zašleháme. Takto připravenou kaši podáváme jako přílohu ke smaženým
hrnci, přilijeme k bramborám a rozmělníme na hrubší kaši kaši.
za postupného přilévání horkého mléka připravíme kaši Kaši ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme
Ne všechny druhy brambor se hodí na bramborovou kaší Do bramborové kaše můžete využít i další suroviny jako
Do osolené vody dáme vařit oloupané a nakrájené brambory. Brambory scedíme a necháme v hrnci. V rendlíku