Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Délku knedlíku zvolíme dle velikosti průměru hrnce, Knedlík totiž lehce zvětší svůj objem, ale nijak katastroficky
Brambory oloupeme a nastrouháme najemno, přidáme vejce. Poté sušený česnek, vločky, chilli, osolíme a
Rukama vytvoříme kulaté knedlíky, které dáváme do vroucí Hotové knedlíky rozkrojíme.
Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout, oloupeme a nastrouháme. Přidáme škrobovou moučku,
Dáme vařit vodu na knedlíky. jej zaválíme do těsta, ze kterého uděláme podlouhlé knedlíky
Brambory oloupeme, uvaříme. Pak z nich slijeme vodu a prolisujeme je. Přidáme máslo, 4 žloutky, muškátový
Brambory uvaříme a nastrouháme, necháme vychladnout a přidáme vejce mouku a trochu soli. Důkladně propracujeme
jaké brambory vařené ve slupce?