Prémiový obsah
★★★
7.8K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Do karamelu postupně vkládáme půlky broskví a hrušek Když je ovoce pokryto karamelem, přeložíme je na nahřátou
Želatinu namočíme do studené vody a necháme ji nabobtnat. Banánovou šťávu osladíme, přidáme šťávu z citrónu
Ovoce propláchneme, případně zbavíme pecek a nakrájíme Rozložíme na něj ovoce, posypeme ho cukrem a pokapeme
Ovoce si očistíme, omyjeme a necháme okapat. Ovoce necháme zatuhnout a podáváme.
Bány oloupeme a nakrájíme na poloviny. Poté vytvoříme pomocí čokolády obličeje, tak jak je uvedeno na
Zalijeme vodou a světlý karamel necháme povařit. Oloupané a na čtvrtiny nakrájené ovoce v karamelu podusíme
ještě jsem to neudělala ale moc se těším
bude to určitě dobré