Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky Po chvilce maso s cibulí podlijeme trochou vody nebo
Králičí ořez dáme do většího hrnce. zbylé dva jsou na dochucení) a přidáme do hrnce k masu
Maso nakrájíme na kostičky. Dušenou zeleninu s masem podáváme s vařenými bramborami
Králičí maso nakrájíme na nudličky, osolíme je a obalíme Když je maso úplně měkké, přidáme jemně nasekanou zelenou
hrnci rozehřejeme sádlo, zpěníme cibuli, přidáme maso Pak maso osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, nové
Připravené maso přidáme k zelenině do hrnce a zprudka Maso se zeleninou poté podlijeme vínem a trochou vody
Hovězí maso otřeme papírovými utěrkami, osolíme a opepříme Necháme minutku odpočnou a poté podáváme se zeleninou
Olej rozpálíme v pánvi a opečeme na něm zeleninu a
Poté maso osolíme a opepříme. Podáváme s zeleninou a solničkou aby si každý mohl
Dále osolíme, přiklopíme a dusíme, až je maso měkké Během dušení masa si očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme