Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Jablka oloupeme, nastrouháme a smícháme s mlékem, moukou a celými vejci. Vytvoříme polotekuté těsto obdobné
Pak jablka zalijeme vaječnou směsí a omeletu pozvolna Opečenou omeletu dáme na talíř, lehce pocukrujeme skořicovým
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, posypeme cukrem a necháme po dobu 5 minut vzejít kvásek. V míse
Na rozpáleném oleji usmažíme jablečné omelety. Hotové jablečné omelety posypeme strouhanými ořechy
Když vejce začnou tuhnout, omeletu odstavíme, poklademe Troubu rozehřejeme na 250 °C, omeletu do ní vložíme
Když vejce začnou tuhnout, omeletu opatrně otočíme Hotovu omeletu opatrně sesuneme na talíř, naplníme
Omeletu opatrně otočíme a krátce ji opečeme také z Na závěr omeletu přehneme a sesuneme opatrně na talíř
Na pánvi postupně upečeme čtyři omelety. Potom omeletu můžeme přeložit, případně přesuneme na
Vejce rozšleháme s mlékem a pudinkovým práškem, vlijeme na pánev s rozehřátým olejem, posypeme plátky
Pak střed namažeme rybízovou marmeládou, omeletu zatočíme Kolem omelety nakapeme rum, zapálíme a ihned podáváme