Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Příprava jahod v čokoládě: Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu dle chuti a omyté jahody v ní namáčíme.
Ve vodní lázni si rozpustíme tabulku mléčné čokolády Dozdobíme omytými, nakrájenými jahodami a dáme ztuhnout
Ozdobíme bílou čokoládou a ozdobíme jahodami.
Do hotových palačinek přidáme jahody a jogurt a polijeme tekutou čokoládou podáváme teplé.
Jahody omyjeme, očistíme od stopek a necháme okapat kostičky a do středu nasypeme strouhanou mléčnou čokoládu
Poté rozpustíme každou čokoládu zvlášť a jahody v ní bílé.
Čokolády rozpustíme zvlášť ve vodních lázních a jahody Poté namáčíme střídavě do čokolády a obalujeme různě
Tabulky bílé čokolády nalámeme na menší kousky, smetanu Mícháme tak dlouho, až se čokoláda rozpustí.