5.5K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Švestky vypeckujeme a rozkrojíme na půl. Usušíme - pozor švestky mají vláčnou dužinu, proto
Kuře opláchneme a naporcujeme. Pak k masu přidáme na kousky nakrájenou karotku, sušené
Sušené švestky předem namočíme do vlažné vody, aby Do břišní dutiny vložíme švestky promíchané s lístky
Sušené švestky opláchneme, necháme v cední- ku okapat Po zchladnutí švestky vypeckujeme.
Švestky a nakrájený pórek povaříme asi 5 minut. naplníme směsí z vinné klobásy a na ni poklademe švestky
Přidáme do ní oprané,uvařené a prolisované švestky.
máslo, a ještě minutku prohřejeme, nakonec přidáme švestky