3.8K čtenářů
55 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
vývar přivedeme k varu, přidáme do něj nakrájenou zeleninu
plátky sýru. nakonec posypeme petrželkou a počkáme až omeleta
Nakrájenou zeleninu smícháme v míse. Zbylou zeleninu orestujeme na lžíci oleje.
Mezitím si omyjeme a očistíme zeleninu a nakrájíme Všechnu zeleninu orestujeme na pánvi, ochutíme solí
Hotovou omeletu ozdobíme lístky bazalky a podáváme. Podáváme s jarní zeleninou.
Předehřejte troubu na 200°C. V misce prošlehejte vejce se smetanou, sýrem, šunkou, cibulí a paprikou.