Prémiový obsah
★★★
8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
oleji zpěníme cibulku a nakrájený česnek, nasypeme kari Přidáme zeleninu nakrájenou na nudličky a olivy na
Přidáme kari koření, mouku a sůl a za stálého míchání a rýži a opět uvedeme do varu.
Kuřecí maso nakrájíme na kousky a naložíme do směsi kari, omáček a osolíme a opepříme.
Přidáme kousky masa, osolíme, opepříme a přidáme nastrouhaný Necháme provonět, zalijeme sojovkou, přidáme kari a
Rýži propláchneme v horké vodě a přidáme ji k cibulce Poté přidáme kari, kurkumu, spařené hrozinky, balkánský
Rýži uvaříme dle návodu na obalu. kokosovou smetanu, přidáme sůl, mleté kešu oříšky, kari
Jáhly zalijeme vodou a přidáme zeleninu. Přidáme kari, sůl a promícháme.
Přidáme opranou rýži, sůl pepř a kari. Příprava masa: Osolené maso osmahnem z obou stran na
nakrájíme na nudličky, osolíme lžičkou soli, promícháme s kari Nakonec vmícháme uvařenou rýži a promícháme.
Rýži dáme do vroucí vody, přidáme lžičku soli a kari s grilovanou zeleninou.
Přidáme kari a rýži a krátce osmahneme. rozmixujeme tyčovým mixérem a nakonec do polévky vložíme maso