3.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Očištěný pórek a rajčata nakrájíme na kolečka, balkánský Dále vložíme rajčata s balkánským sýrem a filety.
Pórek očistíme, odřízneme spodek a nakrájíme na kusy Kusy pórku v osolené vodě, tak, aby se nerozpadl.
Pórek očistíme, odřízneme z něj bílé části, které svážeme Uvařené pórky necháme okapat, nakrájíme na kousky,
Dáme si vařit vodu, osolíme a povaříme pórek doměkka
Maso dobře uvaříme a drobně rozsekáme. Zeleninu nakrájíme na malé kousky a dusíme ve vodě doměkka. K
Pórek si nakrájíme na kolečka a lískové oříšky opečeme Do misek dáváme brambory, pórek, nastrouhaný sýr a
Brambory oloupeme, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky
Rajčata nakrájíme na osminky, dáme je do menší zapékací
Nakrájíme sýr na tenké plátky, rozpůlíme rajčata a lístky bazalky, plátky mozzarelly a nakonec polovinu rajčete