3.5K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
opepříme a podáváme s různě upravenými bramborami nebo s dušenou
Játra důkladně omyjeme, propláchneme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na stejnoměrné kousky. Cibuli
Maso nakrájíme na kostky, osmažíme na rozehřátém oleji dozlatova, osolíme a opepříme. Přidáme nadrobno
Naklepané a na okrajích nařezané řízky opečeme na sádle Udušené řízky zaprášíme moukou a ještě podusíme.
Na pánvi rozpálíme zbylé sádlo a řízky na něm z každé Pak opečené řízky dáme do paprikového základu a dusíme
Řízky naklepeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou Řízky ozdobíme snítkou petrželky.
Telecí řízky odblaníme, nařízneme na okrajích, lehce Pak řízky osušíme, potřeme z obou stran olejem a na
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme a osolíme. Citrónovou šťávu rozšleháme s vejci,