6.6K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
Pekáč vymažeme tukem, rybu dobře osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a dáme do pekáčku. Můžeme
Troubu předehřejeme na 200 °C, rajčatovou omáčku dáme Tresku opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme a vložíme
Tresku vrátíme do pánve s omáčkou a mírným varem asi , přidáme trochu omáčky a ozdobíme koprem.
Filet z ryby rozmrazíme, osušíme a nakrájíme na dvoucentimetrové kostičky. V míse smícháme mouku s kořením
Filet z tresky osmažíme na másle z obou stran.
Zelí nakrouháme na nudličky a spaříme vroucí slanou vodou, aby získalo sklovitý vzhled. Scedíme a necháme
Špagety uvaříme ve slané vodě. Mrkev očistíme a podélně nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme tuk
Cizrnu přes noc namočíme, potom ji slijeme a vaříme v čisté osolené vodě asi 60 minut. Až je cizrna měkká
Nejprve tresku osušte pomocí kuchyňské utěrky. Nyní je čas na ochuceném oleji osmažit tresku.
Mrkev nakrájíme na tenká kolečka. V kastrolu rozehřejeme máslo a mrkev na něm krátce osmahneme. Ochutíme