4.1K čtenářů
50 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Rajčata nakrájíme na kousky, bazalku a petrželku nasekáme Do každé formičky rozklepneme vejce, zakapeme smetanou
Vejce uvaříme natvrdo, ponoříme je do studené vody Rajčata omyjeme, nakrájíme a klademe v plátcích na
kolečka, česnek na plátky a obojí zpěníme na oleji, rajče opékáme, nakonec zalijeme prošlehaným a osoleným vejcem
Rajčata opláchneme, seřízneme z nich vršky a lžičkou Do každého rajčete vklepneme vejce, osolíme, rajčata
Cibuli a rajčata nakrájíme na půl kolečka. Na dno zapékací misky dáme polovinu cibule a rajčat
Brambory oloupeme, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky
Rajčata omyjeme, odkrojíme vršek, vnitřek vydlabeme strouhanku, přidáme pomleté maso, strouhaný sýr, vejce
Rajčata omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. na plátky nakrájený česnek a zalijeme rozšlehanými vejci