Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a okraje Tyto řízky obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném
Telecí maso odblaníme a nakrájíme na plátky. Naklepané telecí plátky nařežeme na okrajích a osolíme
Maso si omyjeme, na krajích nařízneme, zakryjeme sáčkem a naklepeme. Poté osolíme, obalíme v mouce, vejcích
papírové utěrce, okraje plátků nařízneme, aby se nám řízky Servírujeme z vídeňským salátem a plátkem citronu.
Kotlety po okrajích několikrát nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, po jedné straně obalíme v mouce a
Maso nasekáme na porce, osušíme a osolíme. Obalíme v mouce, vejcích s mlékem a ve strouhance. Osmažíme
potravinářskou fólii a naklepeme paličkou na tenký řízek Upečené řízky odkládáme na papírový ubrousek, abychom