4.8K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Maso nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády z oleje, smetany, česneku, sojovky a koření a necháme
Maso nakrájíme na kousky a přes noc naložíme do oleje s kari, špetkou chilli, solí, pepřem a solamylem
očištěnou papriku bez semeníku, nakrájené očištěné žampióny
Solamyl rozmícháme ve vodě, přidáme vejce, sůl a umícháme hladkou marinádu. Do ní vmícháme na nudličky
Kachní prso nakrájíme na nudličky a přes noc naložíme do sojové a rybí omáčky. Pokud zvolíme čerstvou
Vodu, kečup, cukr, worcestrovou omáčku,kari, ocet a hořčici promícháme na jemnou omáčku. Osolíme, opepříme
Na nudličky nakrájené kuřecí maso naložíme do marinády, kterou jsme připravili z koření, vejce, Solamylu
V hrnci přivedeme k varu osolenou vodu a povaříme v ní cca půl hodiny sójové maso. Poté ho scedíme. Vepřové
Ve větším hrnci rozpálíme arašídový olej. Na mírném ohni opékáme proužky masa s česnekem a zázvorem asi
než kuřecí prsa, maso se nevysuší), jarní cibulku a žampiony osolené a opepřené kuřecí maso, po 10 minutách přidáme žampiony
Vejce propíchneme silnou jehlou na širším konci, vložíme opatrně do horké vody, přivedeme k varu a vaříme