Prémiový obsah
★★★
14.8K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Skvrny od ovoce zlehka potíráme vodou z vařených bílých fazolí a potom je namočíme do podmáslí a citronové šťávy.
hrnce. Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a vaříme
Mezitím v ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme Přidáme masové koule a vložíme nádobu do pomalého hrnce
si nakrájíme cibuli, česnek a osmahneme v nádobě pomalého hrnce.
na velké kousky, obalíme je v koření a vložíme do pomalého hrnce.
V nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej a vsypeme V hrnci rozpustíme máslo.
hrnce, zalijeme pivem a trochou horké vody, v níž Pomalý hrnec zapneme na stupeň jedna a závitky pomalu
vsypte do kotlíku na 20 min. mrkev a zredukujte v guláši
Ve vyjímutelné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej Maso obereme a vrátíme do hrnce a zamícháme.