Prémiový obsah
★★★
20.6K čtenářů
3 h
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Mezitím připravíme pivní omáčku (viz níže). Pivní omáčka: Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na
Uvařenou omáčku přecedíme a vrátíme do hrnce. Potom do omáčky dáme porce kapra a přikryté asi 30
kašičku, kterou vlijeme za stálého míchání do základu omáčky Zmírníme oheň a stále mícháme, dokud omáčka nezhoustne
Oloupané špekáčky nakrájíme na kostky, smícháme s jemně ocet, olej, kečup, přidáme hořčici, worcesterovou omáčku
Nato položíme podélně rozřezaný špekáček, rajčata a Ozdobíme 1 lžičkou mango omáčky.
Špekáčky oloupeme a rozkrojíme podélně na půlky. přidáme strouhaný sýr a sníh z bílků a nalijeme na špekáčky
Špekáčky oloupeme a nakrájíme na drobnější kousky, Špekáčky promícháme se zelím, namačkáme je do sklenice
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sladkou papriku