Prémiový obsah
★★★★★
44.1K čtenářů
4 h
Redakce Recepty.eu
Pokud připálíme mléko v hliníkovém hrnci, stačí v hrnci povařit jednu cibuli.
Připálené mléko vystoupí na hladinu v podobě pěny.
Poté osmahneme na másle, maso nakrájíme na plátky a Smetanu smícháme s moukou a jakmile je maso hotové
Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Vepřové maso dáme do pekáčku, osolíme a pokapeme olejem
Vepřové plátky nařízneme po obvodu na třech místech koncem přidáme všechnu nakrájenou a sterilovanou zeleninu
Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky, které v hlubší Maso vyjmeme z pánve a uchováme v teple.
Kotlety osolíme, cibuli zpěníme na tuku a na ní maso Měkké kotlety odložíme a do zeleniny hrubě nastrouháme
Maso nakrájíme na stejně velké kostky, osolíme je, rajčata, brambory pokrájené na kousky a dusíme, až maso
Maso v misce smícháme s kořením a přidáme k cibuli. Krátce orestujeme a přidáme nakrájenou, očištěnou zeleninu
Vepřové maso nakrájíme na kousky, obalíme v koření, nakrájíme na kostky a osmahneme na pleji přidáme maso
Naklepané vepřové řízky na okrajích nařežeme a opečeme Během dušení přidáme očištěnou zeleninu pokrájenou
Maso nakrájíme na plátky a naložíme přes noc do marinády Nakonec naskládáme maso na rozžhavený kotlík zasypeme
Maso omyjeme a osušíme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a kousky masa zprudka