Prémiový obsah
★★★★
30.5K čtenářů
5 h
Kuchař Berda
Skvrny od kávy vyčistíme tak, že látku namočíme do studeného mléka a potom vypereme.
Čerstvé skvrny nejlépe odstraníme octovou vodou a můžeme je také posypat solí a třít vlhkým hadříkem.
na velké kousky, obalíme je v koření a vložíme do pomalého hrnce.
hrnce. Keramickou nádobu vložíme do pomalého hrnce a vaříme
Přelijte do pomalého hrnce.
Mezitím v ohnivzdorné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme Přidáme masové koule a vložíme nádobu do pomalého hrnce
si nakrájíme cibuli, česnek a osmahneme v nádobě pomalého hrnce.
V nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej a vsypeme V hrnci rozpustíme máslo.
hrnce, zalijeme pivem a trochou horké vody, v níž Pomalý hrnec zapneme na stupeň jedna a závitky pomalu
Maso se zeleninou smícháme a dáme do pomalého hrnce Nastavíme hrnec na high (stupeň II) na 4 hodiny a pomalíme
Ve vyjímutelné nádobě pomalého hrnce rozehřejeme olej Maso obereme a vrátíme do hrnce a zamícháme.