Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Rybu nakrájíme na tenké plátky, posolíme, přidáme pepř ochutíme solí, olivovým olejem, podáváme s plátky ryby
Pórek dobře pod tekoucí vodou opereme a nakrájíme na plátky. Nové brambory očistíme a nakrájíme na kostky
Do hrnce dáme rybu s bobkový listem, zalijeme ji mlékem Pod pokličkou vaříme 10 minut.Poté rybu vyjmeme, vybereme
Filety ryby osolíme, opepříme a položíme je na jeden kus ananasové kůry, druhým kusem rybu přiklopíme a
Česnek oloupeme a nakrájený přidáme do každé ryby jeden paprikou, tymiánem a divokým býlím ho vložíme do ryby
Rybí steaky si položíme na pracovní desku. Všechnu suroviny na marinádu smícháme v misce. Potřeme rybí
zrnka nového koření a 6 kuliček pepře, nasypeme na rybu Upečenou rybu se zeleninou podáváme s vařenými bramborami
Olej a víno dáme v poměru 1:1, přidáme ostatní suroviny a důkladně promícháme. Necháme chvíli utežet
Na oleji osmahneme rybí filé, poté vyjmeme a do pánve nalijeme smetanu a vývar. Osolíme, opepříme a zredukujeme
Filety lehce obalíme v mouce s kořením na ryby a opečeme Hotovou rybu servírujeme na špenátovém lůžku.
Rybu podle chuti osolíme, zakápneme citronovou šťávou Rybu opečeme na másle smíchaným s olivovým olejem.