Prémiový obsah
★★★
4.4K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Přidáme bobkový list, tymián a nahoru dáme kapra. Opepříme a zalijeme vínem.
K podušené zelenině přidáme porce očištěného kapra, posolíme, okořeníme, posypeme drceným kmínem a podlijeme vínem
Brambory oloupejte. Olivový olej zahřejte v prostorné pánvi a brambory do ní urovnejte vedle sebe, vložte
Z porcí kuřete odstraníme velké kosti a páteř, maso naklepeme paličkou, aby bylo téměř rovné, potřeme
Větší cibule oloupeme rozřízneme na poloviny, nařízneme shora asi do poloviny. Rozmělníme na jemno bylinkové
Mleté maso zvlhčíme vodou okořeníme tlučeným kmínem, opepříme a osolíme. Dobře rozmícháme, přidáme 1
Plátky ryby osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme plátky ryby kůží dolů. Snížíme teplotu
Lilek a cuketu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Pak je osolíme a necháme chvilku ležet, aby pustily
Brambory oloupeme, omyjeme a asi 10 minut předvaříme v osolené vodě. Fazolky rovněž předvaříme asi 10
Hořčici, česnek, sůl, pepř a cukr důkladně promícháme a rozšleháme ve větší míse. Pak za stálého šlehání
Očištěné a omyté lipany osušíme čistou utěrkou. Na vnější straně lipanů utvoříme ostrým nožem řez ve
Očištěné a omyté rybí maso osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, posypeme drceným kmínem