Prémiový obsah
★★★
38.9K čtenářů
45 m
Kuchař Berda
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.
Makrely očistíme, opereme, osušíme a každou z nich Makrely můžeme také opéct na lávovém kameni nebo na
Makrely osolíme, opepříme a do břišních otvorů vložíme Hotové makrely posypeme petrželovou natí.
Makrely vykucháme, omyjeme a osušíme. Alobal potřeme olejem, zabalíme do něj makrely a upečeme
Makrelu očistíme, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme Potom vložíme připravené makrely, přikryjeme, dáme
Do očištěné a vykuchané makrely, vložíme rozmarýn ( Již hotové makrely pokapeme citronem a servírujeme
V misce smícháme cukr, víno, hořčice, pepř a bylinky se solí. Vykuchané ryby omyjeme, osušíme a do každé
podávat s pečivem nebo jako přílohu k vařenému nebo pečenému